BTL Polska Sp. z o.o.
BTL Polska Sp. z o.o.
Adres: Leonidasa 49, 02-239 Warszawa
Telefon: 22 667 02 76
WWW: https://www.btlnet.pl/

Podgląd wizytówki
INTIMEX
INTIMEX sp. z o.o. sp. k.
Adres: Egejska 19/39, 02-764 Warszawa
Telefon: +48 22 6687465
WWW: https://intimex.com.pl/

Podgląd wizytówki
Mindray
Mindray Medical Poland
Adres: Cybernetyki 9, 02-677 Warszawa
Telefon: 22 463 80 80
WWW: www.mindray.com

Podgląd wizytówki
Dräger Polska
Dräger Polska Sp. z o.o.
Adres: Posag 7 Panien 1, 02-495 Warszawa
Telefon: 22 243 06 58
WWW: https://www.draeger.com/pl_pl/Home

Podgląd wizytówki
RiCare
RiCare
Adres: ul. Tomasza Zana 39A, 20-634 Lublin
Telefon: +48 81 884 72 79
WWW: https://www.ricare.pl/

Podgląd wizytówki
SONOSCAPE MEDICAL CORP.
SONOSCAPE MEDICAL CORP.
Adres: Guangming District, Guangdong, 518107 Shenzhen
Telefon: +48 784 894 276
WWW: www.sonoscape.com

Podgląd wizytówki
MIRO
MIRO Sp. z o.o.
Adres: Mińska 25B lok U1, 03-808 Warszawa
Telefon: 22 230 20 40
WWW: https://miro-med.pl/

Podgląd wizytówki

Testy do oznaczania alergenów w żywności


Produkty

Porównaj

Nie wybrano pliku
Maksymalny rozmiar załącznika to 10MB.
Pole zgody na przetwarzanie danych osobowych jest wymagane.
Conbest Sp. z o.o.
30-733 Kraków, Obrońców Modlina 16
Telefon: +48 12 261 95 00
E-mail: Wyślij wiadomość
Przedstawiciel:
Katarzyna Maczuga
1 produkt w ofercie
Oferta Wyślij zapytanie
Testy do oznaczania alergenów w żywności

Testy do oznaczania alergenów w żywności to narzędzia diagnostyczne używane do wykrywania obecności specyficznych alergenów w produktach spożywczych. Służą do identyfikacji substancji, które mogą wywoływać reakcje alergiczne u osób uczulonych. Testy te są kluczowe dla producentów żywności, aby zapewnić, że ich produkty spełniają normy bezpieczeństwa i są odpowiednio oznakowane pod kątem obecności alergenów, takich jak:

- orzeszki ziemne,
- gluten,
- soja,
- mleko,
- jaja,
- orzechy,
- ryby,
- skorupiaki.

Testy do wykrywania alergenów mogą opierać się na różnych metodach, takich jak **ELISA (enzymatyczny test immunoabsorpcyjny)**, **PCR (reakcja łańcuchowa polimerazy)** czy **testy lateral flow**. Dzięki nim producenci mogą monitorować proces produkcyjny, unikając przypadkowego skażenia żywności alergenami i minimalizując ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych u konsumentów.